Ad yg due sama x 1/6/2023

Ad yang dah melahirkan ke..sy baby belum mahu keluar.risau rsa..kelmarin ad kelaira darah sikit cmpur lendir..p hospital baru buka 2cm..minatk2 keluar sblm due..

7 Các câu trả lời

Due kita sama tapi saya takda tanda2 apa pun cuma perut kerap mengeras sja . Smlm rsa sakit skit trus g hosp dr check jalan belum bukak jd balik rumah je lah . Still menunggu lagi ni macam2 dh fikir dlm otak ni

sama due, saya da bersalin 24mei. paksa bersalin awal sebab baby kecik. so induce belon. alhamdulillah bersalin normal. berat baby 2.5kg

sy due 8/6. dah bersalin 26/5 hari tu.. sy pun turun tanda darah dan lendir. semoga dipermudahkan ya sis

1y trước

sy 30/5..selamat melahirkan puteri kami..

Sama due .. belum ada apa2 tanda lagi .. first baby ..

tn empunya badan dh bsalin kot tu.diam je ni

1y trước

sy dah selamat melahirkan 30/5

sme due tp xde tanda apa ii lagi

dh buka 2cm suruh blek rumah ke