melahirkan belum sempat sampai due

ada x kt sini yg dh melahirkan sblm due??? mcm sminggu lebih awal ker???

38 Các câu trả lời

Etd 10/3/2020 (skrg 34w) 10/2/2020: 36minggu dah tu Risau😃😃😃 Saya dah inform husband siap2, lagi 2 minggu dah ckup matang utk bersalin. So mood kena standby. Baju dah letak Kat bonet kereta. Phone jangan silent. Jawab je call kalau Ada nombor Tak dikenali, sebab risau sakit perut Kat opis😅. Anak 1st Ni, macam2 pikir Kan. Mudahan yang baik2 saje, moga dipermudahkan urusan kite. Aminnnn❤️

5y trước

saya lak resah gelisah jek rasa baring tak kene pusing kiri tak kena pusing kanan tak kene time baring nak pusing kiri kanan tuh mmg rasa sakit badannn bila duduk nak bangun pom rasa berat sangat badann

Mcm sy due 30/11..bersalin 10/11😆😆 terlebih sgt awalnya...sy emergency czer sb uri lekang awal..36w 2 d dah turun darah..mcm air paip..tapi 1 Hari je..bila dokt cek bukaan 1 cm.. contraction 10 minit skli...5 Hari bkg d ward dokt putuskn czer sb risau BBY dlm kandungan.. alhamdullilah now BBY dah 2 month ++...

Sye 2 kli brsalin dua² gak awl sminggu due, slalu memg cmtu lgipon kdg nurse akn bgi tarikh due lbih sminggu...

Anak first 37week Anak kedua dan ketiga 36week So ni keempat doc kata mungkin awal juga ikut history lama

5y trước

Yg first turun tanda darah tapi tak sakit. Dah buka 3 cm masa smp hospital Yg dua and tiga tu contraction n buka jalan So beranak je la, apa lagi😂

Sy bersalin 38w ckup2 last weeks.. Induce ada drh tinggi.. Alhamdulillah bsalin normal..

Saya seminggu sebelum due dah bersalin secara induce sbb air ketuban makin kurang.

Pernah..ank sulung..seminggu awal .. anak ke2 awal sebulan sbb bleeding uri bwh

Sya 39week.. Due lagi 6hari ank prtma. 😅Anak xsbr nak kluar la tu 😂

Sy anak number 2. Due date sepatutnya 25/1. Bsalin 21/1

Saya anak first 38 minggu 3 hari second 38 minggu