4 days rule

Hi, ada x kat sini mommies yg follow 4 days rule? Mmg mkn 1 benda je kan sehari utk 4hari. Ke blh campur dgn bubur nasi?

4 days rule
7 Các câu trả lời

4 hari first bg bubu je dulu.... Pas tu leh try campur ayam utk 4 hari lg.. Pas tu sayur n seterus nya nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

tuk permulaan 4 days tok puree nasi kosong shja.. dh tgok x de elergic bru add on syur pilihan tok 4 ari lagi.. dan begitu lah tok next nye... fungsi ya tok kesan kalo mknn tu baby ade elergic ke x

saya 4hari kasi bubur kosong.. lepastoo saya tambah carrot .. sawi anak sy pelik bila makan.. hihi.. sy nak cuba bubur dengn sayur-sayuran dulu.. baru kasi buah..

yer.. saya follow 4 days rule ni. pada 4 hr pertama bubur kosong, hari ke 5 add lah sayur ie carrot ke or brocoli. Saya buat puree jgak tapi anak saya tak suka.

4y trước

ooo ok. faham2.

bagi bubur kosong dulu untuk 1st 4 days tu sis. lepas tu baru try puree buah and sayur satu-satu ☺️

saya campur buah dgn bubur. suka betul dia mkn tp kalau bubur dgn sayur buat muka je dia 😅

4y trước

dia suka rasa manis kot

👍