Minum Air Kelapa Usia Muda Kehamilan

Ada x ibu2 yg pernah mnum air kelapa dri 12 mggu usia kehamilan?

Minum Air Kelapa Usia Muda Kehamilan
10 Các câu trả lời

saya sebulan lebih dh minum air kelapa setengah org tk bagi klau sy minum org kata beraninya tk takut gugur ke tapi tnya nurse dia kata lagi elok minum dari awal bagus cuma air soya nurse tk bagi sebab nnti baby senang dpt penyakit kulit dn alahan,air kelapa ni ikut rahim jgk klau kuat ok rasanya kena punya air fav klau nmpk ada jual mesti nk singgah beli😅

Saya dr sebulan mengandung lg minum , hihi sbb mmg suka . Boleh baca dr imelda punya posting psal air kelapa . Tkda masalah pun minum dear

sy xbrani mnum awal..mgkin ok kot mnum awl pegnen..sy start minum 6 bulan ..hihi..tu pun sikit..bila masuk 7 bulan sy dh brani minum byk

4y trước

TQ sis.. sy dh mnum td . Spruh klpa. Hahaa segar rasa. Tp risau jugak. 🤭 ntila minum byk msa 7 bln keatas .

minum je sis, asalkan awak takde la alahan dgn air kelapa. minum pun jgn berlebihan.. lagi pun sekarang musim panas 🤭🤭🤭

Ada. Sy time preg ketagih air kelapa. Smp 3rd tri 2 kali seminggu minum. Dh deliver, pandang je air kelapa tu.

4y trước

Wahh😍😍 hihi Tq sis.. sy pn jnis ktgih nk mnum air klpa. Hihi

minum je

Minum je

minum...

minum

🙋