brg baby

Ada x bakal2 ibu dlm ni yg belum beli brg baby dan b'niat nak beli brg baby masa PKP ni? Klu ada, di mana ya nak cari?

7 Các câu trả lời

Klau still awal boleh beli online je santai2 & murah.. klau dah nak dekat due, Walk-in ke kedai je.. sekarang dah fasa PKPP banyak kedai dah operasi mcm biasa, pusat hiburan je yg tak buka..

Saya beli online. Tu pon ada setengah barang sangkot poslaju takleh nak hanta. Hmm

Beli on9 je sis harga pun jauh lebih murah..beli kat shopee..

Kedai2 baby banyak dah bukak. Beli online pun boleh.

Sy Kebanyakkan beli kt shoppe je..

Boleh beli online..