Vaksin baby

Ada tk siapa dekat sini tak amik vaksin baby ? Kita takut la bila tengok tiktok memacam jadi dekat bby bila amik vaksin. Ada sampai meninggal. Ada kata antibody budak tak kuat bila amil vaksin. Tengok pada badan budak jugak 😭#bantujawab #Sharing_dong_Bund #bantusharing

29 Các câu trả lời

baby saya 3 bulan, vaksin kkm vaksin swasta berbayar semua ambik. elok sihat, jarang sgt demam dan tak pernah jangkit selesema/batuk walaupun kami parents tengah tak sihat.

sy ambik je vaksin utk ank sy. tp tak vaksin tmbhan. yg wajib smpai umo 2thn. stkt ni ank2 sy sihat alhmdulillah. sy xsure org lain cmner.

yg x vaksin ni dah lama sgt2 dulu media massa x sehebat skrg..pilihan ditangan ibubapa ank sy smua fully vaksin..

Anak saya tak ambil vaksin dari lahir sampai sekarang. Sekarang dah 6bulan. Alhadulillah anak saya sihat

Awak fully vaksin tak? Tak adil lah awak fully vaksin tapi anak tak

2mo trước

puler? dia fully vaccine tu keputusan parents dia dulu. tak adil lah dia pun tak boleh pilih juga dulu.

Instinct dh ada. Nasihat sy awk cari Gali psl ni.

ank sye dua2 amek vaksin alhamdulillah sihat je

Dah boleh kurangkan tengok TikTok

baby kene ade vaksin