preauricular sinus di telinga ank

ada tk parents kt sini ank ada preauricular sinus ditelinga yg aktif, lubang kecil bengkak dan bnanah ..ank sya dr baby mmg dh ada di ke2 belah telinga tp hnya satu je yg selalu bengkak dan bnanah..ada tak parents disini buat pembedahan utk mbuangnya..klau ada boleh share pengalaman, kos perubatan..risiko

1 Trả lời

Sy Salah seorg yg ad preauricular sinus Tu sejak kecil lagi . Dekat telinga sebelah kiri . Umur dah 24 tahun baru operate 😂 alhamdulillah sy sendiri x rasa sakit n mudah utk di jaga . Sy cadangkan puan bawak jumpa doktor pakar . Dengar apa yg doktor suggest suruh buat . Sy buat di hospital kerajaan . Kos tak sampai rm50 pun . Tp Kene tunggu turn laa .

5y trước

ya sya pun nk bawa dia ke pakar, so lepas pembedahan mmg ok la ye, sya pernah ke gomen tp tu la mmg kena tunggu..tq atas respond