Preauricular Sinus

Assalamualaikum ibu2, ada tak pengalaman anak ada Preauricular Sinus (lubang kecik telinga) bengkak merah, nanah? Ibu2 buat ape ye?

1 Trả lời

anak sy ade lubang tu,tapi xde bgkak n nanah.. puan kena bawak anak ke klinik tu, tkut infection sbb dh brnanah kan..risau effect telinga nnti..

3y trước

Haii mommy dan🤗 itu lah risau jugak saya , saya dah bawak ke klinik Alhamdulillah dah makin surut bengkak tu, doctor bagi antibiotics dan ubat sapu