Ingin tahu....

Ada tak yg penah alami mcm ni... Last period 16/1... Lepas sebulan tu blum period lg... 26/2 = cek upt dkt KK (result =weak positif) 27/2 - 3/3 = ada kluar coklat2 4/3 - 9/3 = bleeding,, ketulan keluar,, tpi sikit jak.. Then drah cair kluar... Sehari kdg2 2 pad tukar 10/3 - 14/3 = bleeding on off (kejap ada kejap xda) 15/3 = cek upt balik... Upt semakin samar... 17/3 = repeat cek upt pkai clear blue(non digital) = result Positif 19/3 = cek upt pkai clear blue (digital) result = Pregnant 2-3 (4-5 weeks) Then... 22/3.... Scan... Dr kata... Xnpk apa2... Hnya ketulan darah... Sepa ada pengalaman mcm ni... Boleh kongsi tak.. Lepas ni apa trjadi... Sebab keliru... #ingintahu

Ingin tahu....
4 Các câu trả lời

hi..sy pernah begini..cek UPT semua positif bila rasa kandungan dah 6 minggu, sy pergi ke klinik utk cek dan buat ultrasound..bila doc scan je langsung tiada apa2..kantung semua tiada..Sy dh pelik sbb period pun dh lama delay..Doc kata perkara begini mmg selalu berlaku..Doc kata ujian UPT adalah hanya sebagai ujian saringan..ia bukan pengesahan..ia harus dipastikan dengan pemeriksaan ultrasound..jd bila buat ultrasound tiada apa2, maknanya mmg tiada..doc suruh dtg lg 2 mggu pn masih tiada..xlama lepas tu period keluar..

kalau ikut pengalaman sy pon mcm tu..last2 dr kate kandungan tak jadi..dia gugur dgn sendiri..keluar mcm hati ayam mase buang air kat tnds

3y trước

Terima kasih infonya sis

rase nye kandungan tak jadi..pengalaman sy lebih kurang mcm awk jugak..nanti automatik keluar darah mcm period

3y trước

Terima kasih infonya

Sis ade tanda tanda hamil sekali ke masa period delay tu?

3y trước

Rasa pening kpla... mual... Muntah.. Kdg2 perut bhgian bawah sakit..