Konfirm positif ke macam ni?

Kalau ikut last period bln 8 baru ni.tarikh yg due period tu utk bln 9 delay 3 hari cmtu,masa ni cek upt samar,esok hari tiba kluar darah cm period slma 2 hri,hri ke3-4 tiba dh kurang drah yg ada brown discaj,itu implantation ke?ini pic test yg terbaru

Konfirm positif ke macam ni?
6 Các câu trả lời

Okey macam ni awak tunggu dlm 3 hari awk chek semula kalau tak keluar darah. Saya nmpak samar2 je tu. Test air kencing time bangun pagi terus buat. Paling boleh detect keterangan line tu. Jngan stress ok

Cuba upt yg lain pulak mgkin terang skit . Sy pkai yg nie pun tak berapa nmpak . Pkai upt lain baru nmpak

Update sis pregnant ke? Saya dapat upt macam ni juga pagi tadi

5mo trước

masa ni x pregnant lg.sbb lama xdtg period lepas stop depo.

ltk gmbr full. lagi sng. ni nmpk 1 line jee.

buat bila due period. xde nmpk pon ni. 1line je.

2y trước

dlm bltn tu.depan mata nmpk kabur line kedua

Dia kena naik dua line sis . Bkn atas saja ye

2y trước

line kedua depan mata nampak kabur.