Anak tak respon

Ada tak Tips untuk bagi ank respon bila panggil kesalahan kami , kami sering ubah nama panggilan sampai ank dah 1,7bln kami cuba panggil dgn 1 nama je tapi amik masa agak lama untuk dia respon , selain itu ank sye belum berkomunikasi dgn baik , bila buka kartun contoh ABC x semua hurup dia boleh sebut hanya A B n O kalau number 8,9, 10 shje , kalau nk susu ke ape hanya nangis

3 Các câu trả lời

Awah dah buat M-Chart dengan doktor?

1y trước

dah buat , buat mse ni doctor kata xde ape2 yg pelik DR akn pantau lgi mse umur 3 thn