Anak tak respon

Ada tak Tips untuk bagi ank respon bila panggil kesalahan kami , kami sering ubah nama panggilan sampai ank dah 1,7bln kami cuba panggil dgn 1 nama je tapi amik masa agak lama untuk dia respon , selain itu ank sye belum berkomunikasi dgn baik , bila buka kartun contoh ABC x semua hurup dia boleh sebut hanya A B n O kalau number 8,9, 10 shje , kalau nk susu ke ape hanya nangis

3 Các câu trả lời

Dia boleh ikut arahan tak sis? Sekarang dia mcm mana? Okay dah?

7mo trước

kalau mintak kiss boleh kalau nk susu dia akn tarik dgr lah bunyi susu. respon masih lemah lagi

sepatutnya dia boleh respon bila nama dipanggil

Awah dah buat M-Chart dengan doktor?

1y trước

dah buat , buat mse ni doctor kata xde ape2 yg pelik DR akn pantau lgi mse umur 3 thn