Menyampah!

Ada tak sesiapa kat sini ada situasi macam saya? Bila orang tanya kita bersalin mana, i jawab lah government hospital. Then keluar lah banyak episod2 seram, contohnya, hospital kerajaan ni kalau dia suruh kita push 2-3 kali tak boleh dia terus potong perut kita ni. And layanan dia teruk and takde katil apa apa lagi lah! Eh menyampah sangat! Aku nak beranak ke kau yang nak beranak????? bagi pendapat nak jawab apa dekat manusia2 macamni?

43 Các câu trả lời

Kakak2 sye yg dah ank 9 pon elok je bersalin dkt hsptl gov.. Smpai la sye sndri pon bersalin hsptl gov.. Alhamdulillah smua elok je, lengkap.. Abaikan jela org yg ckp tu.

F

Macam2 ragam mulut org