Alahan

Ada tak sapa2 yg alah dgn air putih. ? Normal ka tu? Dulu masa 1st trimester alah minum susu, skrg ni dah 2nd alah minum air putih. Risau jugak takut lekat kencing manis, tp asal minum ja konfom muntah. Sehari nk minum 1 gelas pun xboleh. Tiap hari asyik mnum air manis ja, xpun air buah.

2 Các câu trả lời

Cuba try air putih n limau tanpa gula.. buat2 rse msm sikit..mne tahu blh hihu

5y trước

Nanti sy cuba tgk. 🤗Terima kasih ya. 👍

Boleh ganti dgn air limau atau barli tanpa gula. Mana tau serasi ke😁

5y trước

Terima kasih 🌹😁