14w masih alah

Hi mummy. Sy dah 14w tapi still alah lagi. Taklalu makan,mkn apa yg nak saja. 8/11 ni kena minum air gula. Saya takut muntah ja. Skrg pun kerap pening. Berdiri lama pun rasa pening cepat sangat2 penat. buat kerja sikit pun dah pening kena baring 🥹

2 Các câu trả lời

sy pun 14w baru keluar wad smlm sbb alahan teruk semua tak boleh makan . sampai masuk air 20botol . harini baru segar sikit badan dan boleh sentuh nasi 2 3 mulut . sblm ni teringat ke makanan pun muntah . betabah la ibu2

8mo trước

ya allah. maafkan saya. saya taktahu. terima kasih betulkan saya. semoa awk diprmudhkan sgla urusan..

sy alah smpai skrg (26w) silap makan muntah semuanya. minum air gula 15w dan ni baru je minum 2nd time. masa 1st minum air gula, sy mtk ubt tahan muntah. mkn bila btul2 perlu saja.

8mo trước

Mungkin bdn lain2 kan. hmmm sy harap cpt la alahan saya ni habis. awak smpai 26w lama betul. bertabahla awak. btw,ubat tahan muntah tu boleh mintak ke? & makan time nk muntah ka mcm mna?