lepas pantang still tk dtang period

ada tak mommy² yg bru lpas pantang . than untk bulan pertama dan kedua still tk dtang period . and bkan pregnant yaaa and saya bkan breastfeed mom . anak saya cuma mnum susu formula . adakah ni smua sbb pertukaran hormon ya ? 🤔🤔 #firstbaby #bantusharing #mommybuntu #pleasehelp #ingintahu

3 Các câu trả lời

anak sya lahir 23.01 baby 3bulan ad darah sikit mcm darah hbis dtg period pastu tak dtg"period da smpai skrang test" pregnt pun tak ad jg 2line

its normal sis, sis bf bby?

normal