Susu formula karihome

Ada tak mommies yg pernah cuba bby try susu formula karihome ni? Bby saya baru msuk 5 bulan. Demand susu agak tinggi & mmg xckup kalau mgharapkan susu bdn saya. Stock simpan pn licin. Bby skrg 8.4kg . Plan nk cmpur ngn formula tp msih buntu nk try susu mana. Tp tertarik dgn susu karihome ni. Saya plk dh nk start keje isnin dpn. Mmg xsempat nk kmpul stock sbb stiap kli pam bby mnum smua susu tu

1 Trả lời

Kakak ipar sy bg baby mnum karihome and baby sesuai.. Sampai setahun juga la baby dia mnum.. Dia ckp okay kalau baby demam pn tak lama sbb bgus susu tu

5y trước

Oh yeke. Sis sendiri bg susu formula apa