UPT positive tapi bleeding

Ada tak mommies kat sini yg mengalami macam ni? Is it ok? Saya dah monitor upt since seminggu lepas mmg double line, tapi saya was was sbb rasa macam period, cuma tak keluar banyak, kalau pakai pad tu tak kena pun pada pad, cuma tiap kali masa buang air dia keluar sikit2 🥲 saya dah start ambil duphaston untuk langkah jaga2. Saya rasa macam minggu lepas saya dah kena spotting dah, minggu ni boleh kena spotting lagi ke? Nak scan masih awal baru 4-5w 🥺

UPT positive tapi bleeding
4 Các câu trả lời

hi awak, bedrest ya, jgn angkat² berat

1y trước

Hi sis terima kasih ya 🥰 ni post lama bulan lalu, terkini saya nak update yg saya di sahkan ectopic pregnancy, alhamdulillah procedure semua selamat dijalankan potong dan remove baby dalam fallopian tube, saya redha atas ujian Allah SWT ini dan kini dalam recovery mode ❤️‍🩹 doakan saya ada masih ada rezeki untuk miliki zuriat ya walaupun dengan tube yg tinggal sebelah ni 🥰