Keputusan upt

Lewat sehari period buat upt lepastu keluar macam ni. Lepastu tiba2 period. Sebelum buat upt . Saya ada keluar spotting darah tiga Waktu subur. Seminggu lepastu buat upt tpi samar. Kalau tgok kat gambar tak nampak.kena tgok direct. Tiba2 esok nya period tapi tak heavy,tak berketul,tidak berbau. Darah keluar cair macam air. Doktor syak keguguran. Ada sesapa boleh komen yang nampak samar2.period keluar 5 hari ja. Hari 3 - 4 dah sikit ja. Minggu ke 8 kena datang scan .. tapi perut rasa kramp. Cepat letih. Perut macam buncit. #1st pregnant #masihberharapkeajaiban #ingintahu

Keputusan upt
3 Các câu trả lời

semoga d permudahkn urusan sis.. Amin.. jgn stress k .. lepas ne bole test upt tgo line makin terang atau pudar.. klu line xda peningkatan myb sis kena CP ( chemical prgncny ) kandungan tk menjadi .. Apapn sy doakn moga ada keajaiban .. fikir yg baik² sj . klu ada rezeki tk kn kemana..

3y trước

Sama² sis 😊

sama sis sy pun mcm ni harap2 lh ada rezeki kita nk ada ank

ni paling latest