Mohon Share Pengalaman

Hi nak tanya, valid ke kalau upt naik double line macam nihh before seminggu due period ? Rasa macam was was sangat, period memang regular tapi dah dua kali buat upt berbeza masih sama.

Mohon Share Pengalaman
6 Các câu trả lời

pregnant. boleh repeat guna dipp& tell atau digital clearblue sbb itu lagi tinggi sensitivity. boleh detect seawal 7hari sebelom delay period

pregnant rasanya , nak lg confirm sis repeat dgn upt clear blue atau dip n tell . tak scam punya

Kalau guna UPT yang high sensitivity level, ya valid.

Klw result klr dlm 10minit, valid . Pregnant🫶🏼

pregnant la tu

pregnant