Darah coklat

Hi ada tak mcm saya . Saya dua hari jalan2 bercuti. Tengok ada keluar sikit dkt seluar dlm mcmni. Dah g klinik. doktor kata bby dengan uri okay. Kadang menyebab kan jalan banyak akan terjadi mcmni. Saya risau. Ada tak mummy2 lain pernah jadi mcm saya ?#ingintahu #bantujawab #bantusharing #firsttimemom

Darah coklat
14 Các câu trả lời

Saya pn sama keluar jln seharian keluar drh brown 2 kali gi hsptl dktr check semua ok , alhamdulillah , dktr srh bnyk rest jngn bnyk jln