Darah coklat

Hi ada tak mcm saya . Saya dua hari jalan2 bercuti. Tengok ada keluar sikit dkt seluar dlm mcmni. Dah g klinik. doktor kata bby dengan uri okay. Kadang menyebab kan jalan banyak akan terjadi mcmni. Saya risau. Ada tak mummy2 lain pernah jadi mcm saya ?#ingintahu #bantujawab #bantusharing #firsttimemom

Darah coklat
14 Các câu trả lời

saya pun baru lepas keluar drh mcm tu...tapi xsakit nasib dokto cek amsih ada kantung cume baby belom nampak lagi sbb baru 6 minggu

sis byk berehat lepasni ye.. smoga kndungan baik2 ja.. mgkin x ok kalau sis byk brjlan, atau duk dlm kreta lama ke..

baik awak g klinik, banyak rest wak jgn banyak jalan dulu , rehat duluu wak .. kesian beby .

sya juga baru keluar tp setitik setiap hari tak da sakit perut tapi skit pinggng...8wek