keputihan

Ada tak ibu2 yg semasa beranak keputihan masih aktif,baby ok tak masa dah keluar,sy dh pakai pesary doktor bg ,dah buat test keputusan ok tkde pathogen,tp still kluar keputihan,penjagaan bhgian bawah mmg tk diabaikan,risau pula dh 9 bln tggl hr je nk beranak,nurse dh bgtau awal2 wlaupun keputusan test ok,keputihan tu sbnrnya kene jaga2 esk dh beranak tk blh trus jumpa anak ,anak kene msk nicu dulu,kalau keputsan kesihatan ank ok,br lah boleh jumpa baby.

1 Trả lời

xsilap sy kalau positif gbs je yg ank kena stay kt nicu utk on antibiotik. Kalau xde gbs then ank xkena tahan.

4y trước

Salam sis, bleh tau brapa lama baby sis kena duduk di nicu? Sebab saya pun gbs positif, tunggu hari je ni nk bersalin.. Risau jugak