Suka maggi 😩

Hai.. I kerap nak makan maggi asam laksa.. Kalau seminggu tu ada la sekali or dua kali.. Mesti rasa nak makan sebab kadang tengah malam lapar... Tu jelah selera yg ada. Now tengah pregnant 14week and 2nd baby..kadang risau.. Tapi lapar.. Ada ke mcm sy.. Xpe ke..

1 Trả lời

Bole makan tapi sebulan tu sekali jngn kerap sngat sbb takut Baby awk xde khasiat nnty .. sy pun mcm awk tpi bila dinasihat kan oleh doc sy terus takut ..

3y trước

Tqsm awak sharing. Alhamdulillah skang da 37w..hope dipermudahkan bersalin nnti.. ❤️