Sakit punggung

Ada tak ibu2 sakit punggung,,saya sakit pungung kalau salah jalan sakit.. Berdiri pun macam tu juga.. Saya risau sakit ne berkekalan.. Saya sakit start sya buat belacan sendiri.. Jemur Dan menutuk bubok

2 Các câu trả lời

saya pun sakit sakit sgt. kadang tu sampaikan tak leh nak bangun dr baring or dari kerusi. hm harap tak ada apa tp sy baru 10minggu /2bulan+ gitu. mungkin sbb kita ni tak dok diam kot mami 😂

1y trước

Betul tu sis.. Sebab rajin sangat semua benda nak buat.. Skrg sya dah bersalin syukur tak sakit punggung lagi..

Normal sbb kandungan membesar menghimpit otot berdekatan. Buat senaman kegel dan senam juga jaga postur sesuai kehamilan.

2y trước

Sama kita