sakit

Assalam nk tnya normal ka klau sakit punggung dgn tepi pungung iyaa ..?? Sya baru mengandung 6week5day..

23 Các câu trả lời

Sis aktif ke? Sye dulu awal preggy aktif sebab kerja saya memang bnyak bergerak. Tnye pendapat dokter kata cuba jgn bnyk bergerak mcm normal, then bila saya kurang bergerak dan bnyak rehat sakit tu hilang 😊😊😊

5y trước

Masuk je 7 minggu saya tak rasa sakit apa2.risau jugak saya..normal ka?

Sye sakit punggung belah kiri. Paling teruk masa awal2 pregnant aritu. Skarang dia on off tpi klau kena mmg sakit 😂 maybe ade kene mngena ngan jenis rahim sye, rahim sye jenis retroverted. (Ke belakang)

Saya penah kena masok 22 week . Allahuakbar mmg seksa buat ape semua xle org papah , tapi saya lepas urut ibu mengandung Alhamdulillah dah oke smpi skrg. Suami urut punggong tiap malam wajib.

Sama, sy pun sakit punggung sejak pregnant ni. Klau dduk atau baring lama, nak start bgun n jalan tu, ya Allah, sakit sgt 😢

Sy stat rsa sakit mcm tu msa 7 bulan ..pstu dh mengurut dh xda dh sakit tu . Nenek cakap, urat mengandung tu yg sakit

Sy dlu prnh mgalami mcm ni,tp 8 week bru mula skit punggung,nty da msuk 10 week akn bkurg skitnye,skrg da x de sgt

1y trước

samaa sy sakit sgt skrg. since 8 week, skrg dh 9 week sakit lagi

Waalaikumussalam. normal sis .. nanti trimester ketiga lagi akan rasa macam tu. 😊

5y trước

Haa . agak sakit jugak laa. 😅 tapi saya enjoy that moment .. hihi

Sy amik injection depo baru rasa sakit camtu masa awal kehamilan . Sebelum ni masa sarat je .

Normal..saya pon tengah alami sekarang 15weeks ..kena banyak baring baru ok sikit

Sama macam saye, 5w6d rase tak selesa pinggang dan punggung. Walaupun duduk pun sakit.

5y trước

Betul kkdng nk tdo pon ssh ..