Buntu.

Ada tak di sini ibu2 yang pernah mengalami situasi anak menangis tanpa henti dalam suatu masa? Boleh tak kongsikan macam mana nak pujuk bayi menangis.

2 Các câu trả lời

Macam kakak kakak saya dulu anaknya menangis, dia panggil nama. Lepastu gosok gosok dia dah okay. Ade yang anak nya kena angin pasang, kena berubat kampung masa tu, anak nya kalau letak memang akan nangis, selalu nak bersentuhan je. Mesti panggil nama dan sentuh. Macam magik pulak 🤭