HB low 10.8

Ada tak cara nak naikkan hb? Makan ape? Ke cara makan ubat obimin salah? Atau tak sesuai ? Mommy tolong la saya. Nak makan apa bagi naik hb?

68 Các câu trả lời

Sy makan vitamin ganilia..hb dr awal buka buku 13 ke atas..alhamdulillah smpai ke ari nie xprnah bwah dr dari 13..

Saya amalkan makan suppliment dari blackmores (pregnancy and breastfeed) Tak pernah ada masalah hb low dan lain².

Try blackmores for pregnancy and breastfeed tu. makan skali dengan jus delima. Jarakkan pengambilan kafein/milo

Sis minum pati delima sehari 2kali pg dn malam sy amalkan tu alhamdulillah hb ok cantik,tidak asyik drop jaa

Consume nutrilite soy protein. Saya tiap kali check up hb sentiasa naik. Khamis lepas check up dah naik 13.3

5y trước

Wahhhh. Bape rm sis?? Nak beli kat mane ye

Sy pun hb low.. line 10.3 hgga 10.5 je.. sy skrang tgh amalkan minum susu kurma farm fresh stiap hari..

Hb sy baru ni drop 10.9 Doc tukar obimin kpd iberet..sy try mnum dgn juice mse perut kosong..

try Iberet. mmg confirm cantik HB. Rata2 kawan makan npk perubahan HB

Mummy boleh minum air campuran buah ni... Hb naik dan bertenaga... Sedap pon sedap... 😍

5y trước

Sy beli by pos... Area johor kot lau xsilap sy

Saya makan buah delima..alhamdullillah sepanjang kehamilan hb 11 keatas..