6 Minggu Tk Nmpk +ve

Ada sesiapa pernah tak, dah lewat period hari ke 44 tp buat pregnancy test masih - ve. Risau sbb tk period tk jg +ve.

2 Các câu trả lời

Kita sma sis, sy pn da 44ari lwat period. Skli test masih -ve. Selalu bersangka baik sis. Moga kita d permudahkan sgla urusan.

Try g klinik buat scan. Tkot de masalah laen

5y trước

Okey. Tulah pasal dah g kk tp doktor tk scan just buat upt. Dan tk ambik darah utk kepastian or scan. Maybe esk atau isnin g klinik swasta pula. Sblm tu nk try upt lg 😢