dilema

Sy da lewat period 4 hari..nk cek tkot -ve..sbb pernah hampir semggu tk period tp hari ke 8 kluar period. Nnty sedeh lg..nk kte ade simptom stkat ni mual je..tk ade muntah..tp rase bsah je..tiap kali cek kt pentiliner tk de paper..ape ptot sy uat.

2 Các câu trả lời

Kalau mcm tu tunggu..kalau Tanya kami Tak dpt nknkwb Juga..insha Allah Ade rezeki sis nti

5y trước

Amin² doa² kn ye

Samalh mcm sy alami skrg, dah cek tp -ve.. Tggu lg 2 minggu cek lg sekli

5y trước

Hope kite sme² ade rezeki ye..aminn