Sebamed Baby Wash

Ada sesiapa dekat sini pernah pakai sebamed Baby wash ni? Boleh share experience mommies? Saya baru beli semalam. Selama ni saya guna Anakku Head to Toe je. Tapi sebab kulit kepala kering anak saya masih tak elok, tu yang nak try mandian ni. Saya baca, mandian ni sesuai untuk kulit sensitive.

Sebamed Baby Wash
5 Các câu trả lời

Iye betul.. Dah pernah guna. Best! Tpi Depen pda kulit bby jgk. Ada yg sesuai ada yg xsesuai. Kena try2 lah tgok. If ok trus kan guna☺️

baby sy pkai...tp dy xsesuai..sy pkai ni badannya naik ruam merah2..pastu kulitnya mcm kering tekupas...

best dan bau soft. kita pakai sebab pakar cadangkan.

belum pernah pkai mandian ni sis..

👌