ada sesiapa boleh bagitau

ada sesiapa boleh bagitau tak mcm mna sakit bersalin tu ? Rsa dia mcm nk mati ka apa saya nk tau sbb first time , saya luka tangan sikit pun dh sakit ? dan klau boleh saya taknak koyak2 ni saya takut . Saya tktau perasaan takut tu menghantui diri saya . Saya dh 7bulan lgi dua bulan . ?

70 Các câu trả lời

Hahaha.. X dpt nk describe sakitnya cmna.. Tp lps anak keluaq automatik sakit ilang semua.. Time sakit tu rasa serba x kena ja nk duduk posisi mcm manaa.. Tp mmg nafas main peranan penting.. Tp tu la kelebihan Allah bg kt org perempuan.. Buleh tahan sakit yg mcm tu.. Alhamdulillah.. Walaupon sakit sungguh.. X serik plak nk anak lg.. Hahaha