Airplane

Hello. .. Ada sesiapa bole beritahu saya,saya hendak menaiki kapal terbang AirAsia pda usia kndungan 22minggu,d atas sebab konvokesyen.. Sya ingin tahu,ada masalah ka trhadap kandungan sya sekiranya saya menaiki kapal terbang pada usia kandungan 22 minggu itu.. #NewMommyToBe

2 Các câu trả lời

Hi sis biasa bawa 27w masi dibenarkan naik kapal tp mesti declare dekat AirAsia masa check in. If 28-34w mesti ada surat dr doktor yg menyatakan sis fit utk perjalanan naik kapal.. after 35w AirAsia tak benarkan dah naik kapal.

hi hidayah... check ngan AirAsia diorg accept pregnant passenger below how many months...22w boleh lagi....tapi dapatkan surat dari doctor to say yang you are fit to fly...congrstulations on your convo...😊