masuk saja 25minggu Jadi gatal2 badan

Ada sape2 yg jadi mcm ni tak masa mengandung? Dh tnjuk doktor, doktor just bagi ubat sapu pink tu je. Gatal ni jadi tak menentu,kdg jadi kdg tak, taktau alergik apa tapi bila kena mmg gatal sgt2. Gatal strechmark pon tak mcm ni 😢 #firstbaby #mommybuntu

masuk saja 25minggu Jadi gatal2 badan
38 Các câu trả lời

sya jd msa dah msuk 2nd trimester. lpas hbis loya dia trimester pertama...misi ckp pembawakan budak. nnt lpas bsalin hilang sniri..sya pon duk kerja mggaru jaa..bhgian miang tu pon xmnentu...duk sapu ubat pink tu laa..ok skit ..walaupon xhilang gatai