ada mamy2 sini alami macam saya??

ada sapa2 sini alami situasi macam saya rasa sejuk menggigil bila usia kandungan masuk 39 week 4 days....rasa panas itu badan☹☹☹

7 Các câu trả lời

biasa tu tnda2 nak bsalin sis....mcm sya pn gitu ank first trus mgigil d pendek kn mcm demam hehehhe kjap pnas kjap sjuk... contraction kot... biasaa ada yg gitu laa sbb lain org lain pmbwaan kan.. tapi ada yg tnda2 nak bsalin gitu laa mngigil @demam

Demam bkn bahaya ke.. Sy mlm nk bersalin tbe2 demam. Kt hospital tgu induce je. Dokter bg ubat tros. Cpt2 trun labour room.

kan mamy2 gojes..saya nasib 1 night saja demam keluar peluh...sekarang tidak sudah demam...cuma flu saja...

Sya masa 39w 3d..mngigil habis bdan ni..haba dlm badan nak kluar tu sist..kan masa mngndung bdan rasa panas je..

Sy pn sma.. sy demam n bdn sy jd xsihat.. jd kjap panas kjap sjuk.. sy 39w1d

Demam juga tanda2 nk bersalin. Sy pun demam time bersalin

Sya 39week5days..takda mcm tu