perut tengah2 terasa sejuk

Hi smua sejak kandungan masuk 3bulan ni perut terasa sejuk kat tengah2 tu tapi badan panas perut je sejuk kenapa yer.. Ada x ibu2 pernah alami.. Normal ke x

4 Các câu trả lời

Saya pun tgah rse mcm tu. InnsyaAllah normal, sbb kt tgah2 kn ada baby..ada air ketumban kn dlm tu.. 🙂kita cuma jaga kesihatan dn pemakanan ya sis.

5y trước

Ya sis amin semoga baik2 baby kita dlm perut... Akhir2 ni sejuk je perut...

sama la mcm sy..nk masuk 5bulan tiba² perut bhgian baby tu rasa sejuk sprti ais.. insha'Allah ok smua

insyaallah normal

5y trước

Normal ke sis sbb ni first baby

normal