Muntah darah

Semalam paling teruk dalam banyak hari muntah since pregnant . Tak daye sgt rasa bdn sakit-ii . Muntah sampai kuar darah sbb makanan kuar x ikut salur tekak btul-ii . Perit sgt tekak sampai skrg rasa mcm ad benda lekat dkt tekak . Nak telan makanan pon sakit . ☹ Ad suggestion makanan lain x selain bubur dan buah? Try buah orange x jalan smlm ?

1 Trả lời

dah jumpa doc ke? kalau makanan lain tak berani nak bagi melainkan bubur.