Nama bby girl

Ada nak share x nama bby girl bermula huruf 'H'? Puas dh mencari ??

85 Các câu trả lời

Hehe.. Sama la kita duk mencari nama ank huruf H.. Sbb nama mama abahnya bermula dgn H. Setakat ni 3org dh. Yg no 4 ni baru 22minggu. Semoga semuanya baik baik dan dipermudahkan olehNya. Aamiin - Hadirah 7thn - Haris 5thn - Hannah 2thn

5y trước

Kann...😄😄😄

Hana - Kebahagiaan, rezeki tanpa kepayahan Hanan - Kesayangan, kecintaan, rezki, berkah Hasya - Kesempurnaan Haura - Wanita yang berkulit putih Hawa - Nama isteri Nabi Adam Hayfa - Lembut suaranya Husna - Kebaikan, cantik

Habibah,hadidah,hamizah,husnul,hamidah,halimah,hasanah,hasnah,hashimah,hafizah,hikmah,huzaifah,haaaa..byk lagikk...😂😂😂

Hasina Haifa Hazrina Hazlin Hairina Haziqah Hazirah Hamidah Hasnita Hazrin Husna Hasni Hamimah Hanum

Hilya : cantik Satu ayat yang ada dalam al-quran. Dapat dalam article mana tah sy tak ingat.

Haziqah Hamidah Humairah Habsah Habibah Hasanah Hajar Hiqmah Husnah Hasnah Hazliza Haslinda

Hannan, Hannah, Hanin, Haura’, Haziqah, Hasya, Hanis, Hannani, Humaira, Hamra’, Helwa

Halimah Hanisah Hajar Helina Harlina Haliza Heliza Hamizah Humaira Harumnita🤣🤪😝

Hanan, Haura, Hanania, Humaira, Haifa. Byk sis 😂

hana, hannan, hajar, hidayah, hazira, huda, humaira, husna