Nama Baby Girl Z

Saya mencari nama & maksud nama baby girl huruf Z .... dh bnyk kali tukar2 je ? . Baby 2020

19 Các câu trả lời

1. Zephyrah = Pagi/Subuh 2. Zephryne/Zephryna = Bayu 3. Zerleena/Zerleana = Fajar yang indah 4. Zevyda = Hadiah 5. Zinnia = Bunga Zinnia 6. Zophea = Kebijaksanaan 7. Zoreana = Emas 8. Zuleika/ Zuelya = Bijak/Cantik 9. Zulyma = Sihat dan bersemangat, damai 10. Zverda/ Zwetlana = Bintang

Nur Zahra Mikayla - Cahaya Bunga Pemberian Allah Nur Zuyyin Haura - Cahaya Indah Wanita yg Berkulit Putih Nur Zara Khayla - Cahaya Puteri yg Cantik Nur Zahsy Sajeeda - Cahaya Bersujud Seorang Wanita Ahli Syurga

Zahirah = berkilau Zahra = Bunga Zara = Puteri Zulaikha = Cantik

Zatashah, anak perempuan sultan selangor 🤩

Zakiah Zaleha Zainab Zulaikha Zafira Zubaidah

Nurul zahidah

zarith zinnirah zehra

Zainab Zahra Zakkiyah

Zulfika...zulaiha..

Zinnirah Zulaikha