Sakit mengeras kejap datang kejap pegi.

Ada ke yg sama due date dgn saya 30hb12 2021 ? Dah ada yg keluar tanda atau ada yg dah bersalin ? Sakit celah kangkang, rasa ngilu lain macam, kerap buang air kecil, sakit pinggang bawah ke perut depan. #ingintahu

1 Trả lời

Tanda2 bersalin dh nk dekat tu sis. Klau contraction punya durasi makin singkat cepat2 pg hospital..

3y trước

Terima kasih byk.. sy baru buat VE Semalam, masih takde bukaan lg. cuma tulah rasa mcm yg sy terangkan tu🥺