Due december!! 37 weeks 1 Day

Hi mommies, siapa due 28/12 sama dgn saya? Ada yg dah bersalin ke? Normal kan skrg kerap rasa sakit celah kangkang ni.. perut mengeras kerap.. tanda apa takde lagi.. saya first baby jadi takde pengalaman pape.. risau takot semua ada.. 🥹 dalam masa yg sama tak sabar jugak nak jumpa si kecil ni.. doakan saya bersalin dgn mudah yaa. #bantusharing #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sya due sma dgn sis... blum bersalin. sya pn sma sakit celah kangkang jgak... bangun, duduk, tdo dk brasa sakit celah kangkang ni... time nk tdo, baby mengeras... kerap jgak baby mengeras

10mo trước

Insha Allah aamiin

Sya due 27.12 tapi xda apa² tanda lagi

10mo trước

Yekee.. baby seronok lagi tuu duduk dalam perut mommy dia ☺️