Nebesss Hujung Hujung Minggu Bersalin

Sekarang dah 39 minggu. Sakit pinggang ya amat, kuat makan dan sakit celah kangkang. Tanda tanda bersalin belum ada lagi. Ada yg macam Saya Tak? Menanti tanda bersalin untuk anak Pertama ?

12 Các câu trả lời

Samala sy 20hb due...klau xbersalin jgk 19hb kena serah diri...Ya Allah risaunye klau dgr kn induce...minta ibu2 semua doaknla supaya y tgu due dlm ms terdekat ni bersalin awl dr due termasukla saya...

5y trước

Semoga dipermudahkan..aamiin

Sy pon rasa bnda y sma..due 16/3..kawan y due sma dh bersalin 7/3..Tanda pon xde lg..ngilu kat bhgian bawah je..nk jln punya susah..nk bgkit dri tdo lg la..nges

5y trước

Mudah2an urusan kite smua dipermudahkan sis ye..

Kalau celah kangkang dah start sakit makna nya kepala baby dh turun bawah sgt dah tu. Try cek bukak jalan selok jari bawah tu

5y trước

Cuba je mcm sye selok ingat dh bukak 1cm ke pe ke just anggar je la. Last2 pegi hospital dh bukak 4cm. Terus tahan wad

Sy 39w jgk ank yg ke3.. Sakit2 pnggng bby rajin mngeras tp blum ada tanda2 nk kluar.. Risau jgk tggl bpe hri je nk due ni😅

5y trước

Tulaaa... Risau sgt

saya 39 weeks 2 hari.. perut kerap mengeras.. masih xda tanda.. semoga dipermudahkan urusan ibu2 yg tgh menunggu hari...

5y trước

Aamin

Sy harini 39week5day.. Anak first jugak.. Masih belom ada tanda2.. Due 2hari lagi.. Doakan saya ..

5y trước

Inshallah.. sblm due sis mesti da bersalin

Sy 38 weeks.. Bwah perut dah sakit rsa berat. Celah kangkang lagilaa.. Tnda2 blom ada lgi 😢

5y trước

Samala simpton Kita. 😣

Saya due 14hb 3 ni tp , satu tnda tkda lagi😭risau gilaaa

5y trước

Inshallah bersalin tu sis sblm due

Saya 38w1d. Takde tanda2 langsung. Duk berdebar2 ni

5y trước

Inshallah Tak lama da tu sis

Semoga dipermudahkan segala urusan

5y trước

Aamin.. tq sis