minum milo

ada ke yg mgandung tp still minum air milo?? mcm mna dgn hb anda?? ada effect x??

7 Các câu trả lời

Sy ade gdm pon mnum milo...cuma xselalu la..smggu 2x cmtu...hb pon okey je..kwan sy siap mnum ness kaw lg ade gdm jgk..hb die pon okey... Dah bersalin pon..Maybe tgok pd bdan mmg rsenya..kdg tekak tu tringin sgt..lg2 klo kt kdai mkn..nmpk milo ais tu menggoda aje😅😅

depends badan masing² sis. dulu sy hb low 10.6 n sy elak minum kafein skg dah naik hb sy mule minum yg berkafein tp jarang 😅

Sy awl2 hamil mmg minum milo campur susu..hb xpnh bawah sampai brsalin..

Saya kena gdm still minum milo... yela iman tak kuat nak jaga pemakanan

Sy minum je milo. Takat ni hb okay lagi. Atas badan jugak kot.

Saye minun je tapi kdg2,chek hb msih ok..

Ok je. Hari2 milo sebab x minum susu