Berpantang 24 hari,boleh minum milo yg dibancuh dgn susu pekat x?

Sy berpantang 24 hari n bby menyusu badan blh ke minum milo yg dibancuh dgn susu pekat?ada effect pda bby x or effect pda susu bdn mommy?sesapa yg ada ilmu dan pengalaman blh kongsi#firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Boleh sis. Tapi jangan banyak sangat susu pekat nya. Takut banyak sangat kandungan gula ambil. Yang penting minum air kosong pun banyak.

2y trước

Sama² 💕