Ubat zincofer

Ada ke mommy semua takboleh telan ubat tu ye? Saya takboleh makan lah ubat tu.. ada cara lain tak

33 Các câu trả lời

Dr ajar mnum dgn sunquick . . Buh sunquick kacau dengan air suam . .trus mnum .dengan ubat . Masuk tdur . . Mnum dgn i kosong mendtgkan muntah 😁😁

Huhuhu. Sama. SebulaN ja leh telaN. PaStu asyik muntah ja lepas telan ubt tu. Nurse suruh tukar amik maltofer plak. Skang bru strt mkn mltfer je.

Sy xley mkn maltofer. Pdhl ank 1st boleh je kunyah. Lastw tukar ubt lain. Sangobion. Beli dkt wtson. Capsule. Sng telan je pg2.

Saya pun x boleh telan. Saya tukar ke iberet folic atau kordel's bio liquid women multivitamins

saya pun xboleh makn zincofer...klu mkn mst muntah smua makanan n bdn lemah

Sy pn xboleh MKN zinkofer...tp lepas makan vitamin Shaklee... Alhamdulillah okay sgt

Mcm nk teemuntah balik..tp lps mkn tu cpt2 amek gule2 sebiji bg hilang mual

Bagitahu nurse sis yg sis x boleh telan. Nanti nurse akan suruh tukar ubat lain

Cuba makan dengan air orange sunquick elok sgt...jangan makan dgn susu...

Sama la..try maltofer...dia perlu kunyah tp rasa coklat je...sya mkn maltofer

5y trước

Funtion dia sme je.. sye mkn tu pun doc suggest sbb ubat lain x ley mkn.. law mkn mmang akn muntah.. sbb mse mula2 kk bg sye zincofer tu jgak pas tu tukar ubat lain xley msuk jgak then last bru maltofer bru serasi😅