cara consume aspirin

hai mommies, nak tanya mommies yang consume aspirin. boleh tak makan ubat tu telan atau perlu larutkan dalam air? sebab saya takboleh nak consume kalau larut dalam air. rasa nak muntah. dan bila waktu sesuai utk makan aspirin ?

1 Trả lời

doc takda inform arahan ke? kena ikut arahan. macam saya telan satu biji daily lepas makan bfr tidur. lain orang lain arahan dia sis. cuba tanya balik doc time check up nanti

12mo trước

knp doc suruh mkn ubat cair darah?