tabiat berubah..

ada ka mommy yg tengah pregnant berubah tabiat mcm sy sebelum pregnant sy x suka & tak reti nak makeup..tiba2 sy pandai makeup semenjak pregnant ank ke 2 ni..bila tengok org buat kerja seni,repair atau mcm la kerja2 yg rumit yg perlu kesabaran,memang sy suka perhati dan cepat belajar ..sy ada juga tabiat x suka rmh bersepah..cadar selimut mesti cuci 3 kali seminggu ..makan biasa saja,tak cerewet..yg penting kerja kemas,bersih sy akan happy..harap2 baby ni jenis yg berdikari dan serba boleh dlm apa jua bidang..??

7 Các câu trả lời

Bby girl kot... Sy mgdung ank pertma dulu... Sy suka bmakeup

4y trước

TQ..Aaminn....