Tabiat

Hi, ape tabiat momies masa pregnant? Share la . Tabiat saya, suka gesek kaki dekat bulu kaki suami ?

38 Các câu trả lời

Sy plak setiap kali nk makan..xkira la mkn nasi ka apa ka..suma usung bawak masok dalam bilik..apa2 ja suma makan dlm bilik..bkn setakat dlm bilik ja siap duduk bersila atas katil lg..alahai..moga baby xikot la perangai mama makan dlm bilik bila keluar nanty hehe😅😅

5y trước

Uishhhh dahsyat 🤣🤣

Suka gomol2 suami. Balik kerja busuk2 pun rasa nak gomol geletek2. Sejak pregnant ni nampak macam comel pulak suami kite. Geram nak gomol2. Padahal celah mana comelnye ntah. Hahahahaha.

5y trước

🤣🤣🤣

hi momies 👋🏻 bila sy bc mcm mcm ye bawaan baby 😂😂😂sy biase biase je xder la kacau somi sy...syian nyer en somi ...mcm biasa laa sy mengidam mknan jew😋😋happy tummies 👶🏻

5y trước

Hi sis 👋🏼 Mybe next pregnant kowt baru rasa 🤣🤣

sy cepat nak ngis je...knpe eh...tp ngn suami je...klu org lain mrah sy ok lg..tp jgn suami mrh..walaupun die sje nak usik sy tak bg makan mkanan yg die msak..trus meleleh air mata..😬

klu sy msti nk cium bau bdn suami..sehari xcium,mcm ad yg xlengkap..tp skali suami pluk,sy plak rasa rimas..hahahaha..plik btul..ank prtama xde cmto..ni yg kdua len mcm plak rsa. hahaha

5y trước

🤣🤣🤣

Sya suka ramas muka suami. Sbb rasa geram 😅. Tp msa sya pregnant 4 bulan. Suami dh pg belayar. Jd hari² tenung gambar suami. Sng crta sya macam obses dgn suami sya sendiri 😆

Saya pula suka gosok2 kemaluan suami smpai i tertdr 🤭🤭kdg2 i pulak yg nak minta isap2 manja dia, x buat i merajuk seharian. Ntah lah sorry yer agak sensitif 😅

5y trước

Sama jugak laa . Nasib suami okay 😂

Selalu nk cubit suami.. Geram yang amat.. Cubit la ape2 pun asal bole lepas geram. Entah la sis.. Mlm2 pun suke peluk rapat2 skli brkepit bwah lengan xbole xpeluk mcm xbole tido dah..

Hahaha..macam saya suka gigit,isap tlinga suami..kdg2 sampai ttdo..tp sayangnye selalu tak dapat lama2 sebb suami jenis geli bila gigit tlinga dia..tu pn dia terpaksa bagi..kehkeh

5y trước

Hahaha adoiii

Klau sye..sye suke tarik rambut suami sye...geram sgt²...sehari tu berkali² jugak lah..nasib dpt suami sabar walau pon sye thu dia sakit sbb tarik rambut...

5y trước

Hahaahha