Xboleh tido

Ada geng x..dah 8bln ni mlm je x blh tdo..pinggan sakit kaki sakit..😭😭😭nak2 pjj

2 Các câu trả lời

Saya sis! Haha sama tiap2 malam takleh tidur dgn lena😭 mesti tukar position sbb sakit sngt kat tulang punggung tu lenguh ngiring lama2. Nak bangun dari katil lepastu jalan pon dengkut2 sbb menahan sakit tu Allahu tak terkata la😌 tumit kaki pon sakit sbb berat badan dan menampung baby sbb dah sarat. Saya pon bnyk berjalan sana sini sbb org kata elok kan. Skrg tgh bercuti hihi lagi rasa letih bnyk bjlan dan duduk lama dalam kereta. Perjalanan jauh, tapi kne kerap benti sbb tak elok duduk lama2 kan, bnyk buat exercise 👍🏻

2y trước

sama la..skit pinggn teramat nsb dah x krja skrng . .. tnggi smbl ddk sbb ngatuk sngt

sy baru 4 bln dh bjaga malam..pkl 5 pagi je boleh tidur..kang bangun tgh hari..repeat balik benda sama..aduhaii..pmbawaan budak katanya

2y trước

kn sis..penat la asyik bjaga je mata nih..kang baby dh lahir 1 hal lagi