Kadang2 Sakit Perut.

Ad masa Sakit Di bahagian bawa perut tu.. Skrg 32 Minggu daa.. Ad siapa2 bleh jelas kn sikit.. Risau laa 1st time nii :)

3 Các câu trả lời

sama laa...sy pom mcm tu...tp dktor kate,slgi blom contraction..slagi tu xyah pegi...jd sy dduk rhat je kt umah

tkt bby dh msuk kt bwah laluan je..Mcm sye cma sis xckup bulan lg..Try g hspital lau rse kerap sgt

Sama sis tapi selagi x keluar lendir bercampur darah saya anggap tu normal